Ανεπανάληπτη και σάλπισμα νίκης η συγκέντρωση Χρήστου –Ο Κορυδαλλός  βροντοφώναξε-Στις 8 Οκτωβρίου ούτε μία ψήφο χαμένη για την πόλη που αγαπάμε

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, στην πλατεία Ελευθερίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Στέφανος Χρήστου, έδωσε το «σάλπισμα της νίκης» στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Κορυδαλλός αποφάσισε και μίλησε καθαρά και δυνατά: Στις 8 Οκτώβρη βάζει τέλος στην αδράνεια ,τη μιζέρια ,ανικανότητα και το αλισβερίσι.

Οι εκατοντάδες πολίτες του Κορυδαλλού, από όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου , με τη μαζική τους παρουσία , έστειλαν το ηχηρό μήνυμα για μια νέα , ελπιδοφόρα πορεία .

Εμφανώς συγκινημένος από τη θερμή ανταπόκριση των εκατοντάδων πολιτών , σ΄αυτή τη μεγάλη και εντυπωσιακή συγκέντρωση λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο Στέφανος Χρήστου, κατήγγειλε με σφοδρότητα την υποτακτική,άνευρη, δίχως όραμα και σχέδιο απερχόμενη συνδιοίκηση Χουρσαλά και παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Στο οποίο στην κορυφή βρίσκονται τέσσερις βασικές προτεραιότητες:

– Η απομάκρυνση και προπαντός το πως θα αξιοποιηθεί ο χώρος των φυλακών

-Η μετατροπή των λατομείων σε υπερτοπικό αθλητικό κέντρο – με ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις και επαναφορά της προγραμματικής σύμνασης που εκείνος είχε υπογράψει με την κυβέρνηση , την οποία ακύρωσε η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου

– Η ανέγερση νέων σχολείων , κατονομάζοντας συγκεκριμένους χώρους στον Άνω Κορυδαλλό και την πέριξ της Γρ. Λαμπράκη

– Η κοινωνική πολιτική , δημιουργώντας ένας πλέγμα σημαντικών ( ιατρικών και κοινωνικών) υπηρεσιών και δράσεων για ΟΛΟΥΣ .

Ο κ. Χρήστου , υπογράμμισε ότι η δική του Δημοτική Αρχή, όπως το έχει αποδείξει όταν ήταν εκείνος δήμαρχος – δεν θα είναι πειθήνια και υποταγμένη σε καμία κυβέρνηση.

Αντίθετα μαχητικά και διεκδικητικά θα αγωνίζεται για τη δρομολόγηση έργων και λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο αλλά και την κοινωνία

Ο δήμος -όπως συνέβαινε επί δημαρχίας του- θα είναι Σ΄ΟΛΑ στο πλευρό των πολιτών , με παρεμβατικό ρόλο του για την στήριξη τους έμπρακτα, στους αγώνες τους.

Ο κ. Χρήστου κατήγγειλε με σφοδρότητα τη συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου , καταγγέλλοντας αδιαφάνεια , φαυλότητα και αναθέσει σε ημετέρους , όπως είπε.

«Στα λατομεία , εκατοντάδες φορτηγά άδειασαν μπάζα.Τα μπάζα είναι ολόκληρη επιχείρηση.Και αυτό θα διερευνηθεί» είπε και πρόσθεσε:

« Δόθηκαν 4 εκατομμύρια με 1469 αναθέσεις σε ημετέρους « υπογράμμισε.

Ακόμη μεταξύ άλλων ανέφερε την εξαγγελία του για ενίσχυση με 1000 ευρώ εφάπαξ για κάθε παιδί δημότη που γεννιέται καθώς και την ελάφρυνση των υπέρογκων δημοτικών τελών .

Κλείνοντας την ομιλία του ο Στέφανος Χρήστου και μέσα σε αποθέωση από τους πολίτες που «πλημμύρισαν» την πλατεία Ελευθερίας, έδωσε το «σύνθημα» νίκης:

«Δεν κρύφτηκα ποτέ, μπήκα μπροστά, πάλεψα, αγωνίστηκα και έδωσα κάθε αναμέτρηση με όλο μου το είναι για αυτόν τον τόπο, μα πάνω από όλα για τους συμπολίτες μου. Σας κοιτάζω λοιπόν σήμερα κατάματα και σας λέω από την καρδιά μου να στηρίξετε την Παράταξή μας. Δώστε μας τη δύναμη να πάμε τον Κορυδαλλό ψηλά. Πάμε ενωμένοι . Στις 8 Οκτωβρίου δεν αφήνουμε ούτε μία ψήφο χαμένη για τον Κορυδαλλό που αγαπάμε, για μια μεγάλη νίκη!».

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.